Csapatszellem (avagy a régi vendégkönyv folytatása)

Hozzászólások száma: 4292 db
#1. Szerző: peti - 2020.10.27. 09:09
Köszi!
url=https://erettsegitetelek.co]Erettségi tételek
#2. Szerző: Szanya (csapás) - 2020.06.28. 17:07
Köszönöm szépen minden érintettnek a tegnapi napot!
#3. Szerző: Vass Ádám - 2020.06.08. 14:53
Sziasztok!
A versenyszezon fájdalmasan hosszú halasztással ugyan, de végre elkezdődik! Első versenyünkre a Velence-tavi Vitorlás Hét keretében június 20. – 21.- én kerül sor Agárdon. Mivel az idei rövid versenyszezonban minden kínálkozó lehetőséget ki kell használjunk, ez az első verseny egyből ranglistaverseny is lesz, az elmaradt Sirály Kalóz Kupa, Paks Kupa, Expert - FPS Vitorlás Kupa részbeni helyettesítése céljából. Két héttel az első verseny után július 4. – 5.-én kerül megrendezésre Balatonfüreden az eredeti időpontjáról áthelyezett Atomerőmű Kupa, mely szintén ranglistaverseny lesz. Az atomos versenyről már ne is utazzatok haza, hiszen két szabadnapot követően, július 8.-án kezdődik Tihanyban a Kalóz Felnőtt Országos Bajnokság – melyet még egy boldogabb korban azért tettünk ilyen korai időpontra, hogy Fluck Bence barátunk nyugodt szívvel utazhasson el Enoshimába olimpiai vitorlás versenyt rendezni. Sajnos, az olimpia elmarad, de szerencsére a bajnokságot megtarthatjuk!
A fentiekből kiderül, hogy idén mindössze két verseny előzi meg a bajnokságunkat, ami a korábbi években megszokottnál sokkal kevesebb vízen töltött időt jelent a mezőny jelentős része esetében, ez pedig az egyébként örvendetesen növekvő, sűrű bajnoki mezőnyben bizony a hajótörések kockázatának növekedésével járhat!
A Magyar Kalóz Osztályszövetség és a Deboti Vitorlás SE., Bödör Gergely alias Májó szakmai vezetésével, ezért még egy gyakorlási lehetőséget kínál az edzeni vágyó kalózosoknak: a június 27.-28.-i hétvégén Agárdon, az Alba Regia telepen edzőversenyt tartunk! A részvétel minden kalózos páros részére ingyenes! Akik a Velence-tavi Vitorlás Héten indulnak, hajóikat egy hétig az Alba Regia telepen hagyhatják, és a szélviszonyoktól függően 3 – 6 vagy több futamban indulva készülhetnek a júliusi megmérettetésekre.
Az edzőverseny szakmai programját később ismertetjük, addig is várjuk jelentkezéseteket:

Vass Ádám Bödör Gergely
T: (30) 933 6133 T: (70) 314 9095
E-mail: adam.vass@ganzhydro.hu E-mail: bodormajo@gmail.com
#4. Szerző: Imre - 2020.05.01. 05:40
Május 4.

"A profi, amatőr és tömegsportban engedélyezik az edzést és a zárt körű sporteseményeket. (A csütörtök esti rendelet szerint ez az egész országra vonatkozik)"
#5. Szerző: Szanya - 2020.01.06. 18:41 Előzmény: (#6.) Vass Ádám
Köszönöm szépen!
Vass Ádám:Szia Szanya!

Igen, lesz minden: február 15.-én Agárdon folytatjuk a szabályismereti képzést, március 15 és 22 között pedig újra Portorozban tartunk tavaszi edzőtábort. A részletes tájékoztatót a napokban felteszem ide és a "Kalózosok közössége" Facebook csoportba is.

Üdv: Vass Ádám
Szanya:Sziasztok!
Tavasszal lesz valami közös program? Edzőtábor vagy fejtágítás.
Köszi.
Szanya
#6. Szerző: Vass Ádám - 2020.01.06. 11:57 Előzmény: (#7.) Szanya
Szia Szanya!

Igen, lesz minden: február 15.-én Agárdon folytatjuk a szabályismereti képzést, március 15 és 22 között pedig újra Portorozban tartunk tavaszi edzőtábort. A részletes tájékoztatót a napokban felteszem ide és a "Kalózosok közössége" Facebook csoportba is.

Üdv: Vass Ádám
Szanya:Sziasztok!
Tavasszal lesz valami közös program? Edzőtábor vagy fejtágítás.
Köszi.
Szanya
#7. Szerző: Szanya - 2020.01.05. 20:34
Sziasztok!
Tavasszal lesz valami közös program? Edzőtábor vagy fejtágítás.
Köszi.
Szanya
#8. Szerző: Kajári Gábor - 2020.01.02. 18:36
Kinek küldjem a versenybeszámolót?
#9. Szerző: Kajári Gábor - 2019.12.31. 15:58
Apróbb logisztikai problémák ( avagy hogyan tegyünk vízre Kalózt egy déli parti strandon ) után Villamossal ( Gerő András HUN300 ) behúztuk a Szilveszteri Regattát Balatonlellén.
Ezúton is szeretnénk köszönetet írni a Karsailing Vitorlás Sport Egyesületnek, a ViziBagyóknak, a feleségeinknek/gyerekeinknek, a lellei kikötő és vendéglátóipari egysége személyzetének, a Balatonnak, a szélnek, és a hajónak, hogy lehetővé tették ezen versenyen való részvételünket. Bővebben majd személyesen, de lehet összerakok valami szösszenetet, mert nagyon sok szempontból QRVÁRAKIBAXOTTNAGY élmény volt.
Kellemes szeles új évet kíván:
Kajári Gábor
#10. Szerző: sammy ethan - 2019.12.16. 16:45 Előzmény: (#4293.) Zsóti
Biztos vagyok benne, hogy sokunk még mindig nem ismeri a Programozott Üres ATM-kártya közelmúltbeli fejlesztését. Egy ATM-kártya, amely néhány napon belül megváltoztathatja pénzügyi helyzetét. Ezzel az Üres ATM-kártyával napi 4000–6000 dollárt vehet fel a világ bármely ATM-készülékéről. Nem felel meg annak a veszélye, hogy bármilyen biztonságot elkapjon, ha az utasításokat megfelelően követi. Az Üres ATM-kártya kifinomult is, mivel a kártya saját biztonsága miatt az ügylet nagyon biztonságos és nyomon követhetetlen. Nem vagyok hülye vagy bolond ember, hogy kijövök a nyilvánosság előtt, és elkezdem mondani, amit valaki nem tett. További információkért kérjen kártyát a TECH WORLD COMPANY cégtől, vagy kérjen ma egy közvetlen kérdést a cégtől a ( brainhackers @ aol. com )
« Vissza a témákhoz
 • SBGK Szabadalmi és Ügyvédi Irodák
 • FESTINA
 • VM Sails
 • UT-Expert
 • GlobeNet Zrt.
 • Jammertal Borbirtok
 • GanzHydro Kft.
 • Expert Társaságok Miskolc
 • fps webügynökség
 • microware Hungary Kft.
 • Fiktív Pub
 • Zappa Caffe
 • Fertő tavi Vitorlázó Egyesület
 • SAILING.HU
 • Plasticor
 • Caffe Burning
 • www.asevsc.hu
 • Acer webáruház
 • Hirschler Glas Kft.
 • Balatonfüredi Yacht Club
 • ISH Informatika Kft.