EB aktuális

Hozzászólások száma: 7 db
#1. Szerző: Ádám - 2011.07.17. 09:09
A Kalóz Osztályszövetség Európabajnokságot szervező bizottsága, az érintettekkel történt részletes és kiterjedt szakmai konzultáció alapján az IPA által rendelkezésre bocsájtott szabadkártyákat a következő versenyzőknek ajánlotta fel:

HUN 4 Patonai Dénes (MAFC)
HUN ... Váradi Imre (BYC)
HUN 209 Miklós Tamás (VSE)
HUN 116 Mayer Tivadar (ASE)
#2. Szerző: Ádám - 2011.07.13. 10:57
Kedves Lányok/Fiúk!

Nagyon fontos lenne, ha valaki egy jó minőségű nagyvitorlát és fokkot kölcsön tudna adni az OB-re és EB-re az egyik CHILEI egységnek. Miután nem indulok az EB-n, és a hajómat ingyen kölcsön adtam nekik, a vitorlámat csak azért nem, mert már a hátralévő rövid karrierem alatt nem vennék újat. Kérlek benneteket, hogy nézzetek utána, mi van raktáron, biztos akad valami jó és versenyképes garnitúra. Spinakker nem kell, az van nekem kettő is + ők is hoznak valamit.

A németek tájékoztatása szerint a srácok jól vitorláznak, a legutóbbi chilei bajnokságon fahajóval több német műanyaghajót vertek és magasan a legjobb fahajósok voltak. Én a hajómra kötök valamilyen Cascot, ami ki fog terjedni a vitorlára is.

Kérem hogy segítsetek, válaszokat vagy a fórumban, vagy az én emailemen.

Köszönettel:

Ádám
#8. Szerző: Ádám - 2011.06.03. 17:49
Kedves kalózosok!

Az EB nemcsak ez első valódi hivatalos Európabajnokság, de egyben az első Open EB is lesz, mert két chilei egység is érkezik. Az egyik (szerintem olyan jó közepes magyar szintű) páros jó, azaz versenyképes hajót szeretne bérelni. Kérlek Benneteket, hogy ajánljatok hajót (már ne a másét), egyben bérleti díj megjelölésével.

Kösz: Ádám
#8. Szerző: Ádám - 2011.06.21. 11:10
Kedves Kalózosok!

Véget ért a válogatás, ezúton is szeretném megköszönni az aktív részvételt, remélem, mindenki jókat versenyzett, személyesen én nagyon élveztem, amikor indultam. Az EB-csapattal kapcsolatban fontos tudnivalók a következők:

1. A magyar kontingenst az IPA 20-ról 22-re emelte. Ez azt jelenti, hogy a válogató 22. helyezettje még automatikusan csapattag.

2. Amennyiben a jelenlegi 22-ből egy vagy több jogosult lemondja a részvételt, automatikusan a következő helyezett lép előre. Kérem ezért sürgősen közöljétek, amennyiben a jogosultságról le akartok mondani, hogy a hátrébb levők tudjanak dönteni. A hátrébb levők is sürgősen közöljék velem, ha indulni szeretnének.

3. A 2. pont értelmében én bejelentem, hogy nem tudok az EB-n indulni, tehát egy hely felszabadul, így a jelenlegi 23. (jelen esetben Jegenye) automatikusan csapattag. Kérem az ő válaszát, hogy vállalja-e, ha nem, akkor jön a 24. és így tovább.

4. Magyarország, mint rendező, további két "white card"-ot kapott, melyeket korábbi magyar bajnokoknak vagy élmezőny tagoknak kívánunk adni, rövidesen közlendő feltételek teljesítése esetén.

Egyelőre ennyi, kérem, hogy még egyszer utoljára rugaszkodjatok neki további szponzorok gyűjtésének. Egyébként az OB-t már szervezem, rövidesen megjelenik a versenykiírás, három német már jelentkezett.

Ádám
#8. Szerző: ilcsi - 2011.06.21. 11:42 Előzmény: (#8.) Ádám
Sziasztok
Gratulálok mindenkinek, Úgyl átom mi pont lecsúsztunk a 22. helyről[emot7]
Aki mégse szeretne indulni az szóljon [emot1]
#8. Szerző: ilcsi - 2011.06.21. 11:56 Előzmény: (#8.) ilcsi
Ádám : Nem néztem meg figyelmesen a listát, de természetesen szeretnénk indulni
[emot2]
#8. Szerző: Ádám - 2011.06.24. 16:23
Már több mint 50 pólónál tartunk... Gratulálok, csak így tovább

« Vissza a témákhoz
  • SBGK Szabadalmi és Ügyvédi Irodák